BIO

idag har vi varit i helsingborg och kollat på alvin och gänget 2. Som erik själv sa "killarna får tjejtrubbel, och det är inte lätt" haha, goe unge ! :) Så det har varit en mysig och lugn söndag. 

Dom är ju för söta dessa små liven.

nu tillbaka till kinnaman på tv:n ! :)


jacuzzi

Efter en dag på nova med marlene, harry, matilda så begav vi oss hem till kusinerna för lite slingor och sist men inte minst bada i deras jacuzzi ! såå najs ! :) Underbart slut på dagen , kommer sova som en stock.I mitt framtida hus ska en sån här införskaffas ! :)


det va tider de


dagens planer

Idag var jag uppe med tuppen, blidde solning och vek alla underkläder ! 
Jobb är direkt inte svårt att få ialf har jag märkt, ska vara lite vikarie veckorna framåt på sandvångens förskola ! :D


Idag far vi mot nova lund, då vi ska hitta något att ha på oss då vi ska svänga på dom lurviga till scotts på fredag :) !in love

J O E L   K I N N A M A N

 


kunde inte hålla mig.

I dag ska jag, pernilla, matilda & marlene se snabba cash.
Skulle egentligen ha läst boken innan, ni som känner mig vet att den boken aldrig kommer bli läst :S ! Madde, jag vet att du vill se den när du kommer hem , kan gå då också ;)
skulle ju passa erik idag då vi skulle gått och sett alvin och gänget.
Men han har blivit sjuker de lilla livet, så vi får göra det en annan dag !


vet lixom inte

vad jag skriva ? blir nog mer sen när det närmar sig flytten .

morgondagens planer.

första vardagen i friheten börjar med ett tandläkarbesök ! fyför. men men .

Ni som känner mig vet ju hur mycket jag älskar detta !

 
på efm ska jag följa med som moraliskt stöd när lillsnäckan ska få spruta ! :(
vad jag saknar den lilla parvlen <3


då var det söndagkväll igen.

ännu en helg har sprungit iväg. ! Men ack så kul :) Fredagen började i malmö men avslutningshögtid, sedan gick jag, mor & far till jensens o käka ! Mumma. På kvällen kom, ruus, malle, emsven & harry ! GALET är det ända jag behöver skriva. Låter bilderna tala .


 

lördagmorgon var inte kul ! fyför. Men det vara bara att svira om för tessans 35-års fest ! :) Vilket gille.

finns fler foto på facebook ! :)


fredrik

har fixat lägenhet idag . Så nu är möblerna inhandlade till sovrummet och allt är målat, han är allt för duktig den där F ! :)denna säng blev det med två sängbord samt en byrå ! :D Kommer bli såå fint så.


saknarmadeleine och malin time . .


väla

nu ska jag ta bussen till stan så jag får låna en bil. Min går ju inte helt hundra :( ! Sedan bär det av till väla för att hämta upp mina nya glasögon samt hitta ngt nytt till helgens bravader !

 vad tycks är dom inte snygga ? ! :P


film

 

 Satte på denna filmen när jag kom hem från pernilla och matilda, riktigt bra och rolig ! :) en bra avslutning på en kanondag !


gårdagen

I går var det THE BIG - DAY som man skulle kunna kalla det. Jag var i skolan en sista gång, vi fick även ett starkt G på vår uppsats . Som vi är så underbart nöjda med ! :) Allt slit vi haft sen september månad är nu äntligen över. Igårkväll blev det god mat och ett glas rött ! Fick fina blommor av åsa, dennis & altea, signe ! :) tackar jag så mycket åt. Sen ett litet besök hos kusinerna där malleballe och marlene också befann sig ! En trevlig dag :) Nu glömmer vi det gamla och blickar framåt . Det bästa om denna dagen . Blir inte alltid som man vill. Det får man leva med !
Jag är lycklig ändå ♥V I L L    H A    S O M M A R !  !


denna trygga bubbla..
Som jag levt i 16 ½ år är nu snart över. Känns märkligt på något vis. Men nu är det min tur att ut i vida världen. Imorgon är det dags för opponeringar och "redovisningar" av våra examensarbetet. Lite pirrigt över det hela men nog inte över opponeringen mest över livet som jag o maria snackade om idag ! :)

Madde i telefonen nu, en bra vän det där. Dessa kloka råd denna kvinnan alltid har. Vad hade man gjort utan henne ? ! ♥


TVÅ SMÅ HJÄRTAN

Efter att ha startat upp denna blogg i dag , fick man mycket respons. Var som det blev på riktigt för några även för mig själv. Ju mer respons man får ju mer allvarligt blir det lixom.

Två personer som det verkligen svider i hjärtat att lämna är min kära lillbästis Erik, som jag första gången passade helt själv när han var två veckor. Sen första gången jag såg honom med sin ljusblåa lilla sparkdräkt har han haft en stor plats i mitt hjärta. Mina vänner kan också berätta hur mycket denna lilla femåringen (snart sexåringen) betyder för mig. Som en lillebror skulle jag vilja säga.  Denna lilla grabb har jag många goa och häliga minne med.

Sen har vi såklart fasters lilla hjärta. Mitt hjärta smälter såå fin och söt denna lilla parvlen är. Min födelsedag 08 fick jag veta att denna lilla snäcka skulle komma. Vi har inte hunnit gå igenom så mycket änu, och det svider att jag inte kan följa denna lilla tösabit som jag kunnat följa erik i hans utveckling. men Altea tro mig du kommer ständigt vara i mina tankar och kommer inte bli av med faster ändå.


HJÄRTAR MINA SMÅ HJÄRTANinlägget nedan

skrev madeleine om mig i sin blogg den dagen jag tog beslutet att jag skulle flytta samt att skriva på papperna på jobbet.

såå fint skrivit, helt tårögd ♥

Såå vackert.


Malin
Tänkte dedicera ett inlägg till min bästa vän, min själs-syster Malin.
En människa som alltid finns där för en.

Hon är ödmjuk, osjälvisk och respektfull. Hon är för mig definitionen av en sann och trogen vän.

Under en svår, komplicerad, omtumlande, känslosam, rolig, underbar, fantastisk tid full av
med- och motgångar så har vi stått bredvid varandra hand i hand, och överlevt!
På grund av det vet jag att vår vänskap kommer att vara livslång.


Idag bestämde sig Malin för att göra något livsavgörande.
Mycket tankar, många intryck, många känslor, många tårar...
Hon ska flytta till Sthlm, flytta hemifrån, bli sambo. Bli självständig. Börja Sitt vuxna liv.
Skrämmande? Otroligt!  Spännande? Absolut!
Jag vet att Malin kommer att klara detta Galant. Hon är stark.
Fruktansvärt stark, hon vet nog inte om det än bara...


Stort grattis och Lycka till iallafall.
(Tycker dock fortfarande att du ska flytta ner till Nice istället! :) )

Jag citerar Malin: -" No miles can separate the friendship that we have together"....

-Så fantastiskt jävla sant!

HJÄRTA

Ni som inte känner mig . .

Malin har nyss tagit stora steget från att bo i den trygga lilla byn hos mor & far. Malin ska flytta ca 60 mil från nära o kära , idiotiskt tänker ni. Jodåsåatt, så tänker jag själv också lite om jag måste erkänna. Har fått jobb på en förskola som förskollärare, börjar den 1 mars. Det ör otroligt spännande och roligt samt skrämmande, absolut ! :)

Detta var lite om mig. Ni som läser kan ju lägga till i kommentarerna om jag missat ngt av det viktigaste mig! :)


se nu till att

kommentera, kanske inte nu men sen när jag kommit igång lite med skrivandet. Får jag ingen feedback behöver jag inte skriva juh ! :P


Då föll man för trenden !

Nä men kan vara rätt bra att skaffa sig en blogg då man ska flytta ca 60 mil från alla nära och kära :( ! Så ni vet vad jag hittar på om dagarna.

Sista veckan i skolan nu, helt ofattbart :) ! Men jag är glaaad, sen ska jag leva livet en månad innan flytten . LYCKA !

 K Ä R L E K ♥