sista avsnittet

eftersom min pv inte tagit disken idag , får jag väl ta och göra det !? Att det redan ska börjas. Sedan ska jag krypa ner under täcket och se sista avsnittet av oth :)

madde när kommer de nya avsnitten?

hoppas F ser hela hockeyn så jag somnar innan han ska sova . Så man slipper höra på sågverket ! !

 

 

ser fram emot morgondagen . . Dagen man väntsat på i hela sitt liv, dagen då jag går till jobb och inte är timanställd, ingen vikarie som man kan köra med ! ! Jag är fast anställt som förskollärare. Tjhoo .

kvällen ser jag mer framemot då jag ska gå på min första hockeymatch med F`s skånekompisar. Dom svinen ska krossas som någon anonym skåning kommenterade :) !  


söndag i all ära.

eftersom min kära madeleine inte finns i närheten har jag missat en massa oth avsnitt, då det är madde som hjälpt mig att ladda ner dessa. Datafreak till pv man har , fixade ner alla jag missat idag . Så gissa vad jag gjort? Jo, tittat på en massa oth avsnitt. Lovade mig jälv att hålla tårarna inne denna efm för att inte se ut som ett krockat skithus första dagen på jobb. (ni som känner mig) vet ju hur jag ser ut när mina små tårar fälls.
Men tillbaka till oth :) Vilket program , inte en scen där ögonen är torra. Så de på jobb lär väl undra ?!

denna possition har intagits hela söndagen !




KÄRLEK






tre

klockan är tre och vad har jag gjort ?

snackat med malin på msn
snackat med mädh
sms:at med åsa
sms:at med mor
kokat pasta
käkat pasa med pesto
försökt kolla på film
fixat med antennen

vad har fredrik gjort?

suttit vid datan

Hrm , trevlig söndag ?! det här med att ta vara på dagarna funkar inte i denna lägenheten ialf.

nu har jag kommit på det

nu vet jag varför jag tycker det är så jobbigt att vara ifrån alla ! Jag är en person som vill finnas till hands hela tiden , jag vill kunna ställa upp, hjälpa. Ja, men finnas där lixom !? Vilket är svårt nu ! Kan inte bara ta hundarna en efm, jag kan inte hämta eller skjutsa en vän som behöver hämtas eller lämnas någonstanns . Jag kan inte hjälpa till med erik och altea när jag vill.. Vet att nu tänker jag på allt negativt , men det är en sån dag ida ! !


får väl följa åsas råd , baka eller något :) !

borring .

en sån där tråkdag , känner det på mig redan ! Har man då en pv som inte vill göra något än sitta vid datan !? vad gör man , får väl ta och börja läsa en ny bok eller något !?

Vill vara hemma idag , vill mysa med altea och alla andra som kommit hem från österike.

vill också

malleballe ha party idag . . Måste smått säga att jag är avis, vill också parta med partyeliten ! ! :)



  vi ser så småå ut . .


små mirakel

läste ut andra boken nyss :) "små mirakel" hete den. Såå fin bok, när jag väl började läsa den igår kväll kunde jag inte sluta så fort jag vaknade började jag läsa igen. Städade lite sen ner i boken igen ! !

Kommentar från fredrik "du är ju konstig, läser sånna mammaböcker" handlar om olycklig kärlek och sedan får dom SÅKLART det dom alltid drömt om en man samt ett litet mirakel. Älskar dessa historier :)

" Chantler Miller har för längesedan tröttnat på den glamorösa modebranschen i New york och bestämt sig för att flytta hem. Mitt i en snöstorm, på väg till sin syster som hon inte sett på tio år, krockar hon med en främling. För att hålla värmen tvingas de övernatta i hans bil, men det visar sig blir betydligt hetare än så.

efter en oförglömlig kärleksnatt anländer Chantel till stugan. Nu när hon träffat drömprinsen ska väl systern äntligen sluta betrakta henne som konkurrent. Men då stacy presenterar sin pojkvän förstår Chantel att hon är ute på djupt vatten ... IGEN "

Nää, nu ska jag bege mig ner till affären och handla lite som vi glömde igår !



på tal om hockey.

på måndag ska jag se rögle och ssk ! Mycket roligt ska det bli :) Aldrig sett rögle hemma , så varför inte stötta dom på bortaplan !:)



vad vet jag om hockey egentligen?! Jaja, det ska nog bli skoj ändå.

fredagsmys i telge .

här pågår det hockey för fulla muggar . Jo, jag sysselsätter mig då med att blogga SÅKLART !

veckan jag var här uppe började jag läsa en bok "14 år till salu"
idag på planet upp hit läste jag ut den . JAA, ni hörde rätt . jag har läst ut en hel bok ! Klappar mig själv på axlen , ni tänker men har inte du gått på högskola.?! En sak ska jag då säga er , man behöver inte läsa många HELA böcker för att klara av högskolan som sagt :) . (räcker med kapitel som är intressanta)


again .

då var jag uppe igen ! Nu ska jag packa upp lite, sen ikväll blir det tacogratäng ! Tjhoo :)


Pissimissisippi.

allt för min syster

denna film såg jag igår och det måste ha varit den finaste film jag någosin sett.



säger bara SE DEN ! !

 

nyss sagt hejdå till altea och åsa för dessa två veckor . Inget kul, vill ha möjliheten att kunna gå upp till dom och träffa dom precis när jag vill ! ? Vilket jag inte har, många tänker (men malin du är hemma igen om två veckor) det har aldrig gått fjorton dagar mellan det att jag fått träffa stumpan ! !



ALONE !


fortfarande svårt att förstå.

en dag kvar i älskade lilla billeberga :( vill inte upp redan , klart jag saknar min andra hälft men vill inte lämna redan . jag skulle hinna så mycket denna vecka. Istället har jag tagit det lungt , myst och varit lite förkyld och allmänt slö i kroppen .

så idag har jag mycket på schemat

- tvätta
- packa
- skriva ut bilder till mor (vilket inte blir snyggt ser jag)
- fixa med examensbeviset
-sicka iväg mitt examensbevis
-damsuga huset
-städa rummet
- renbädda alla sängarna (en är redan avklarad)
- mysa med sigge, thage, altea och erik en sista gång . (hemma igen om två veckor förvisso) :P


bäst jag sätter igång . .




Grattis harry.

ÄNTLIGEN har harry klarat sitt älskade körkort !




harry sitter och drömmer om sitt körkort på lalandia som hon sedan klarade typ fem år senare?!

bättre sent än aldrig som sagt :P


erik&malindag .

dagen började med att jag hämatde upp erik vid ett. vi for ut till center syd där erik själv skulle få välja sin sex års födelsedagspresent.

Vi började på name it , jag kunde inte bara gå förbi där hängde såå fin ... till stumpan som jag bara va tvungen att köpa (tror hennes far blir änu gladare) !


 stumpans present som hon ska få imorgon en liten krya på dig present.

 Erik var inte så road inne på name it så han fick ett tuggumi ! :)

  Erik fick välja sin egen present och valet blev självklart ben 10 . Fråga mig inte vad det är , jag gav mig på att sätta ihop det hela . Men gav upp lika fort, det jobbet ger jag vidare till tessan !

  såklart blev det lunch på mc.

sedan for vi hem och lekte med ben ten, jag fick plockat undan , gått runda med hundarna och handlat till vår kvällsmat som Erik fick välja då det var (hans dag firas i förtid). VÅFFLOR !

    

 

Nu leker erik fortfarande med ben ten , det var nog en kanon present . Sen blir det fortsatt mys, vi lägger nog inte oss allt för tidigt då erik vill att jag ska berätta min påhittade saga :) Att han minns den , tror han var tre år första gången jag berättade den (den flygande riddaren) .


ha en trevlig kväll alla nära & kära.


allt händer på en och samma gång .

som jag tidigare skrivit , så skulle åsa och altea sova här hos mig hela veckan . SÅKLART börjar lilla signe löpa igår. för att vi inte skulle få massa västergatan, östergatan, södergatan valpar så de fick snällt packa sina små väskor igen och bege sig hemåt efter bara 4 nätter tillsammans . Behöver jag nämna att jag saknar denna lilla solstrålens härliga skratt, trots snor, feber, dumma öron som irriterar henne försöker hon alltid ge oss alla ett leende. Såå fiiiin ♥

 



kolla på hennes lilla söta finger, ett litet plåster där de stack henne på BVC ! Prälan som hade vatt så duktig , SÅKLART ! :)


gamla bilder.

   

   

                   

   

   

   

   

   


nackdelen .

är verkligen att man kan inte vara med på allt här hemma . Alla kalas, alla fester, alla små myskvällar med alla osv.

Många kalas nu, både dennis och erik. Vill ju såklart på båda. Inte missat ett ändå av dennis 24 kalas varför skulle jag missa det 25 sen eriks alla fem kalas varför ska jag missa hans stora 6 års dag ! :( Ush . Menmen , får la göra det bästa av det bästa.

 



första gången lillplutten sov hos mig . då var han ungerfär 3 veckor tror jag :) LYCKA ! ♥


underbar helg.

varit en toppen helg i skåneland :D

I fredags var bjöds det på underbar mat hos jossan .
Biler kommer, glömt sladden i tälje . Typiskt.
Underbar kväll helt enkelt med dom bästa av dom bästa, dock fattades vissa !

lördagen var mysig med altea och åsa. Jag och åsa va sociala och satt med varsin data och pysslade med våra fotoböcker. Åt även taco och när vi väl la datorerna åt sidan såg vi sweet home alabama ! Sedan somnade vi så gott, altea va pigg som en lärka halv åtta och man kan ju inget annat att bli gald när man hör hennes goa glada snack . Så jag gick upp och joinade dom . Nu sitter jag här igen och kämpar med min andra fotobok ! :)




See yaa. !

fredag

nu blir det väla med emsven. Ikväll är det middag hos jossan :) mycket trevligt, då jag tar mitt uppdrag som hundvakt på fullaste allvar så ska jag vara nykter ikväll:) !

Tackar åsa och altea som vill bo här med mig denna vecka, annars vet jag inte vad jag gjort. Förra året då jag va själv här hela veckan . HEMSKT ! !


nää, nu ska jag sminka mig och bege mig iväg. 


denna vill jag se

Life is hard. Life is short. Life is painful. Life is rich. Life is....Precious


 


slog mig nu .

hur ska jag få ner allt i en liten bag?! nu har jag allt här ju, måste ha med mig allt?! Till vardags, till fest , till ja allt helt enkelt?! gud vad jobbigt det blev nu. . har ju inte resväskan här, den tar jag med mig på hemvägen ?!



kompisarsmå inga påhopp om min snygga väska. :) vet att ni egentligen tycker den är skitsnygg !

maler om sina filmer.

Ja fredrik är en filmfantast och jag är precis tvärtom , jag ser det tv:n har att visa och typ wallander, beck & joel kinnaman ! My GOD . detta är då något fredrik inte alls gillar, det ska vara fantasy , engelska osv. Hur gör vi ?! JO, fredrik sätter sig med datn (hörlurar) ser sin film och jag får snällt se film på stora tvn :) Mowhaa ! han tycker nog också det ska bli skönt att jag åker hem en vecka så han får smälta allt.

Men gick in på madlife.blogg.se och fick lite filmtips. fredrik blev impad och undra var jag hade fått allt detta ifrån ?! att jag helt plötsligt ville se film och engelska filmer ! Hahaha :)
Så ikväll blir det

  The boy in the striped pyjamas.







så ser kvällen ut i s-tälje ! fredrik har fått för sig att han ska vara uppe och se hockeyn inatt också. Så jag kommer väl se till att packa ikväll också ! :) all smutstvätt ska med HOME .


hallen

 

här har ni vår hall som jag så fint har fixat till ! :)


dan för dagen .

Imorgon är det hemgång again ! Denna vecka ska det NJUTAS av nära och käras närvaro. Synd vissa inte är hemma då de ska iväg på skidresa. Men har åsa, altea, thage, sigge & signe som tur är och alla kära kompisar såklart:) !

tacokväll i dag ja eftersom jag åker hem imorgon så är det som en liten fredag för oss idag .
Tror fredrik märkte att jag började gå down inför kvällen då får man snabbt ändra om i planerna . Han känner mig väl nu känns det som ! :)



när fredrik varit och handlat kom han upp med en överraskning !
Han bara ett vykort till dig.
Jag bara skriker RAKT ut det är ju ALTEA ! ! ! det gjorde verkligen min dag , då har lilla söta underbara altea sickat ett vykort till MIG med sig själv på när hon går i gåstolen! :) Mitt första brev här på denna adress.




SÖTNOSEN ♥ snart får jag pussa och krama om henne .





dagen i bilder.



måttligt road på sjukan kl 05.00 !




bröjar bli rastlös 07.00



hittade en stol till 08.00 LYCKA ! !

vet inte hur månda rekord jag slog på snake . haha :)


vilken dag .

vaknade kl 4 då en viss fredrik legat och vridigt sig i sängen ungefär i 2 timmar redan , jo akuten nästa ! Jodå, inte en käft ute på vägarna i s-tälje. Tack för det säger jag , aldrig kört här . , världens sunkigaste akut jag någonsin varit med. Herregud ! Mer klass i skåne , SÅKLART :) efter många om och men kunde de väl komma fram till att det var någon inflamerad (virus) inågon körtel vid blindtarmen. Hade han haft en blindtarm så hade de trott att de var den men så var inte fallet.

Hem igen , bullfrulle till mig. Sedan vilade jag mina små ögon i någon timme. ! Såå meningslös dag , kunde likabra åkt hem till skåne idag !  ! Läängtar.

Här vräker snön ner, hoppas innerligt att det inte blir några förseningar imorgon. För hem SKA jag !


förstår mig inte på det



en sjuk fredrik sitter och tittar på denna och jag förstår inte innebörden . Så jag gav upp efter 5 min , nu har jag skurat lägenheten med ajax, köpt nya blommor (mor det blev en sån fin vit) . Köpte nya ljustakar till hallen. Alla mina saker är uppe och några av fredriks saker har åkt ner i förrådet där passa det bättre . Mowhaa ! !

Nej nu ska jag gå till affären och inhandla lite frukt till min fruktsallad.

lägger in foto på det jag köpt och fixat idag lite senare .


ALICE

 

 

premiär 3/3 och vi ska se den !


<3

denna prinsessan är något av det sötaste jag sett.
Så glad att just jag är hennes faster.




tårar










dagen D

Imorse när klockan slog halv sju, var jag inte människa ska jag sä er. Mina ögon va trötta och svullna ! Man skulle kunna tro att man gråter i sömnen. (skärpning malin) I KNOW ! Till jobb var det ja , många nya intryck , många nya människor, många nya namn, många nya tankar osv . ja jag kan hålla på länge!
träffade två tjejer som hade 110 mil hem till sina familjer, så jag behöve inte säga så mycket om hur jag kände och så det förstod mer än väl. Sen var där en kvinna som kom från malmö, som visste var billeberga låg. Hade en gamal skolkompis därifrån . haha, världen är allt bra liten . En av tjejerna frågade om vi inte kunde börja träna ihop. (hennes pojkvän jobbade också på scania) som typ alla killar gör i denna stad känns det som . Då får man tydligen träna på ett jätte fint center som kostar 300:- för sambos osv. Så det ska jag bannemaj göra! När jag kom hem så stod middagen klar och allt :) Fint ! fredrik hade byggt ihop hallamöblen och rensat en garderob till mig. Så nu har jag att göra imorgon så jag inte går och tänker allt för mycket.

tack åsa för de värmande orden i dag !


Saknar er alla nära och kära, ses på torsdag ! Wiihoo ♥

min helg.

fredagen 12/2
Dagen då vi packade min bil plus passaten . Vi var uppe vid tre tiden, då var det bara att packa in i lägenheten . Sedan begav vi oss till mor och fars hotell där se skulle sova en natt för lite öl och vin . Sedan bagav vi oss in till huvudstaden för att gå och käka på hard rock cafe. NK och gallerian fick vi hoppa över , tyvärr :( ! Sedan var det hemgång , såå trött efter en lång dag.
Lördagen 13/2
upp och hoppa då det var frulle på hotellet. Sedan blev det barkaby ikea & outlet som vi shoppade loss på :).
kvällen bestod av middag hos svärpäronen .
Söndagen 14/2
dagen jag inte velat skulle komma, säga hejdå till mor och far. Nog det värsta jag varit med om , kände mig som ett litet barn . Ville bara springa ut genom dörren och hoppa in i bilen och åka hem igen . Timme efter timme frågade jag fredrik, var är dom nu? ville att det skulle plinga på dörren och att det va dom som kom tillbaka ! Men så blev ju såklart inte fallet. Jag tog tag i mig själv ovh vi for till maxi för mathandling :) var ju trots allt alla♥dag.
Sedan var jag helt slut, svullna ögon och ont huvud la jag mig vid nio tiden för att jag skulle vara pigg till jobb idag kl 08.00 !

vad tycks om vårt sovrum?! (nya kuddar och ny tavla)


tar det lungt

har sitter jag i lugna ro, skönt tänker ni. Men det är de verkligen inte, har inte ens påbörjat packningen av mina kläder. Har ett helt rum med kläder att packa! Ingen ork, ingen lust. Vill bara vara på plats, finns inget tråkigare än att packa. !

Sitter och drömmer mig bort med en massa kort. .

   


   


 


massa bilder från sommarlovet innan livet på högskolan började.
* fest
* Studenten
*Midsommar hos mig
* utflykter med erik

EN TOPPEN SOMMAR ♥


Ö G O N

Vid middagen på jobb idag frågade ett barn varför jag hade diamanter till ögon ! Medans en annan pojke tyckte att jag hade lejon ögon ! haha, så sa en flicka till sist att jag hade såå fina  Smaragdgröna ögon. Visst att mina ögon är gröna men inte såhär gröna väl? Så söta, dom ärliga iallfall. Jag känner verkligen att detta är rätt yrke för mig. Så härligt ! :)


examensfesten

Har jag glömt att skriva om, det var en helt perfekt afton med nära, kära & släkt samt tjejerna+ respektive. !
God mat och dryck som sen avslutades med dans . :) Toppen med andra ord. Fick så fina presenter som jag verkligen blev super glad för. Tjejerna hade verkligen lyssnat på vad jag önskat mig, haha de prickade in ALLT :) Skor, klocka, presentkort, morgonrock ! :) massa smycken, pengar, presentkort, blommor, saker till hemmet, fick ett underbart armband av min fina lilla erik samt familj., på baksidan står det Erik inristat ! Såå fint, fick även ett tillhörande halsband av mina päron allt från efva attling ! Mycket fint, och jag är super nöjd. TACK ALLA SOM VAR MED OCH GJORDE DENNA KVÄLLEN MED OSS ! 
 


jobbat

Nyss kommit hem från jobb, har en tid till på onsdag sen ska man säga adjö till dom ! När man väl känner att man trivs super bra och känner barnen då är det dags att lämna . Nu ska jag ta tag i min packning , men var börjar jag? har ju saker överallt i hela huset. Bott i detta gula hus i 22 år! Man har hunnit gro in sig om man säger som så !


Har ni tid över kan ni alltid gå in och läsa vårt examensarbete som nu är publicerat på MUEP (nätet)

http://hdl.handle.net/2043/9579





Hejåhå.


alteados.

måste träffa altea innan jag spricker av denna saknaden. !?

hur ska detta fungera sen om man känner så här efter en vecka .




Faster saknar sin prinsessa. ♥


sista veckan

nu är det söndag , om en vecka är man inte länge någon skånebo. !
Hur känns detta undrar många?
Underbart, roligt, äntligen, skrämmande, rädsla, saknad,

börja packa måste jag också göra, har dragit mig lite för detta.
Hur packar man ner sitt liv i massa lådor?!